Diensten

Ik help geweldige teams groeien en waardevolle software opleveren.

Marijn

Scrum Master, agile ontwikkelaar, pragmatische student, teamspeler, coach. Dat ben ik.

Blog

Mijn gedachten over Agile Software Development, hoofdzakelijk in het Engels.

Lees meer

De Scrum Master weet hoe hij het leuk kan houden zonder uit het oog te verliezen wat belangrijk is. Hem aan het werk te zien maakt dat ik mezelf verder wil ontwikkelen in "Scrum Mastery".

Ontwikkelaar

to do

For more information see my public Trello board and LinkedIn profile.

doing

Scrum Master at PostNL

Team Navigator

Consultant at Logiqs BV

done

Scrum Master at Dutch Council of State.

May 2016 - May 2017

XSCALE Product Management Coach

January 2019

Scrum Master at TransFollow

April 2014 - March 2016

Diensten Hoe ik jullie kan helpen

U kunt mij inhuren als Scrum Master om uw agile teams te dienen/leiden, uw team naar het volgende niveau te brengen en uw organisatie te helpen aanpassen aan agile werkwijzen en het iteratief en incrementeel opleveren van waardevolle software. Ik ben een XSCALE Product Management Coach en een PSM III gecertificeerd Scrum Master. Ik houd van Scrum en geïnteresseerd om binnen elk agile raamwerk met teams aan de slag te gaan.

Op dit moment ligt mijn professionele focus op het begeleiden van software teams, maar ik houd ervan om van tijd tot tijd waardevolle software te bouwen. Ik ben een professioneel Scrum ontwikkelaar, op mijn gemak in .NET, JavaScript en Python. Als ontwikkelaar ben ik een kritische, analytische en creatieve teamspeler, met een passie voor kwalitatief hoogwaardige code, geautomatiseerd testen en het schrijven van documentatie.

PSP, PSMI, PSDI, PSPOI

Werken in dit team voelde goed en bood me de mogelijkheid om mijn rol te verbreden van "maar" een tester naar een echte ontwikkelaar.

Onwikkelaar

Marijn van der Zee. Dat ben ik!

Ik houd ervan om software teams te begeleiden op hun reis om waardevolle software te bouwen en een geweldig team te worden.

Ik ben een Scrum Master, agile ontwikkelaar, pragmatische student, teamspeler en coach. Ik ben meer dan vijftien jaar actief in het ontwikkelen van software.

Ik werk op een open en transparante manier, soms confronterend, maar altijd respectvol richting mensen en met de doelen van de organisatie in mijn achterhoofd. Ik vind mezelf vaardig en kundig, maar kom er keer op keer achter, dat er betere manier zijn om te werk te gaan en dat er nog veel valt te leren.

Kan ik u helpen? laten we in contact komen!

Wilt u meer van mij of mijn werkwijze weten? Lees enkele van mijn blog posts of verken één van mijn online alter ego's hieronder.

Marijn

Geweldige hulp bij het aanmoedigen en steunen van het team bij het dumpen van een framework dat ons enorm in de weg zat, maar waar we zeer veel moeite mee hadden om vanaf te komen.

Ontwikkelaar