Diensten

Ik help geweldige teams groeien en waardevolle software opleveren.

Marijn

Scrum Master, agile ontwikkelaar, pragmatische student, teamspeler, coach. Dat ben ik.

Blog

Mijn gedachten over Agile Software Development, hoofdzakelijk in het Engels.

Lees meer

De Scrum Master weet hoe hij het leuk kan houden zonder uit het oog te verliezen wat belangrijk is. Hem aan het werk te zien maakt dat ik mezelf verder wil ontwikkelen in "Scrum Mastery".

Ontwikkelaar

to do

For more information see my public Trello board and LinkedIn profile.

doing

Chief Transparency Officer and line manager IT & Control at Logiqs.

done

Freelance Scrum Master

2014-2021

Scrum Master at PostNL

Team Navigator

Consultant at Logiqs BV

Scrum Master at Dutch Council of State.

May 2016 - May 2017

XSCALE Product Management Coach

January 2019

Scrum Master at TransFollow

April 2014 - March 2016

Diensten Hoe ik jullie kan helpen

Ik ben niet langer beschikbaar als freelance Scrum Master of coach. Ik ben werkzaam als Chief Transparency Officer en lijn manager ICT en Besturing bij Logiqs.

Ik ben nog steeds zeer geïnteresseerd in agile software ontwikkeling en Scrum. Voor een conversatie over deze onderwerpen kunt u mij vinden op LinkedIn, of per email.

PSP, PSMI, PSDI, PSPOI

Werken in dit team voelde goed en bood me de mogelijkheid om mijn rol te verbreden van "maar" een tester naar een echte ontwikkelaar.

Onwikkelaar

Marijn van der Zee. Dat ben ik!

Ik houd ervan om software teams te begeleiden op hun reis om waardevolle software te bouwen en een geweldig team te worden.

Ik ben een Scrum Master, agile ontwikkelaar, pragmatische student, teamspeler en coach. Ik ben meer dan vijftien jaar actief in het ontwikkelen van software.

Ik werk op een open en transparante manier, soms confronterend, maar altijd respectvol richting mensen en met de doelen van de organisatie in mijn achterhoofd. Ik vind mezelf vaardig en kundig, maar kom er keer op keer achter, dat er betere manier zijn om te werk te gaan en dat er nog veel valt te leren.

Kan ik u helpen? laten we in contact komen!

Wilt u meer van mij of mijn werkwijze weten? Lees enkele van mijn blog posts of verken één van mijn online alter ego's hieronder.

Marijn

Geweldige hulp bij het aanmoedigen en steunen van het team bij het dumpen van een framework dat ons enorm in de weg zat, maar waar we zeer veel moeite mee hadden om vanaf te komen.

Ontwikkelaar