image: © XSCALE Alliance

Een agile organisatie is als een school dolfijnen, niet als een dansende olifant. Waar meerdere agile teams met elkaar samenwerken, helpt XSCALE organisaties om terug te schalen en net zo wendbaar te worden als haar agile teams.

  • Wil jij organisaties helpen om terug te schalen?
  • Wil jij autonome teams helpen samen te werken richting een gedeeld doel?
  • Wil jij organisaties helpen om dingen niet te doen?
  • Wil jij mensen helpen binnen een zelfverbreidende transformatie?
  • Wil jij onderdeel zijn van een lerend ecosysteem van practicioners en coaches?
  • Ben jij agilist(a) met ervaring en coach vaardigheden?

Misschien is deze online XSCALE Business Agility en XSCALE Product Management training iets voor jou.

Ik organiseer deze XSCALE practicioner training voor Agilist(a)s-met-ervaring samen met Peter Merel, de oprichter van XSCALE Alliance. De training bestaat uit zes online trainingssessies van twee tot drie uur.

Met deze aangepaste training van Peter voldoe je gelijk aan de opleidingsverplichting voor XSCALE XBA of XPM coach. Als je enthousiast bent over XSCALE en als XBA of XPM coach aan de slag wil, dan hoef je na het volgen van deze training alleen nog de coaching fee, verminderd met de kosten van deze training, te voldoen. En dan kun je als XSCALE coach aan de slag.

Contact

Geïnteresseerd? Meld je hieronder aan, of neem contact met me op.


Wij laten zien dat er betere manieren zijn om agile organisaties te ontwikkelen door in de praktijk aan te tonen dat dit werkt en door anderen ermee te helpen.

Daarom verkiezen we …

Hoewel wij waardering hebben voor al hetgeen aan de rechterkant staat vermeld, hechten wij méér waarde aan wat aan de linkerzijde wordt genoemd.

Descaling Manifesto

XSCALE is like a pod of dolphins, not a dancing elephant